Kaffemaskiner og vannautomater

Det stilles store krav til kvaliteten til både kaffe- og vannprodukter på dagens arbeidsplass.
Lindbak leverer kaffemaskiner, ingredienser og vannautomater av svært høy kvalitet, enten bedriften ønsker en enkel, men driftssikker løsning, eller en avansert kaffemaskin som betjenes fra mobile enheter.

Kaffe i sosiale soner

De sosiale sonene i bedriften er idéskapende områder hvor kreativiteten flyter fritt. Disse sonene preges av estetiske og praktiske produkter, både interiør og riktig belysning, men kvalitetsprodukter innen kaffe og vann er også et «must» i en slik sone.

Vår oppgave er å finne de produktene som gir våre kunder det estetiske og kvalitetsmessige de er ute etter. Vi løser dine behov.

Ønsk kundene velkommen med en kopp god kaffe

Skap et trivelig venteområde for besøkende og la dem selv bestemme ønsket kaffestyrke, mengde melk, sukker, melkeskum og smakstilsetning.

Kaffe - Viktig på alle arenaer

Vi leverer også kaffe og vann til kantine og storkjøkken, idrettshaller og –anlegg, rettsaler, kirker, butikker, kjøpesentre, hoteller og kafeer.

Prisbelønnet kaffemaskin

Lindbak fører den prisbelønnede kvalitetsmaskinen Nio fra De Jong Duke.

Ord fra kaffebaren

Hva får du egentlig i koppen når du bestiller de ulike variantene med kaffe?

Innkjøpsveiledning for kaffeløsninger på jobben

Norsk Kaffeinformasjon sin veiledning for kjøp av kaffeløsninger inneholder en beskrivelse av de ulike løsningene som tilbys i markedet og er god hjelp til den som skal utarbeide konkurransegrunnlag når kaffeløsningen skal ut på anbud.

Forslag til kravskjema for innkjøp av kaffe

Norsk Kaffeinformasjon har utarbeidet en innkjøpsveiledning med forslag til en del krav som det kan være aktuelt å stille i forbindelse med anbud på kaffeløsninger.
Et godt utfylt kravskjema gjør oss i bedre stand til å levere de løsningene som er riktige for din bedrift.

Kundeweb

Kundeweb

Glemt passordet ditt?
Få e-post med nytt passord